.

Vi lever af vores tilfredse kunders anbefalinger

Vi har 30 års erfaring i udførelse af små og store tømreropgaver. Vi har gennem tiden leveret færdige resultater, som vi både kan stå inde for – og som vi også godt tør sige, at vi er stolte af. De fleste af vores opgaver bliver udført i den nordlige del af København: Virum, Lyngby, Holte, Gentofte, Lundtofte, Hellerup, Bagsværd, Dyssegård og Nærum. 

Et meget flot stykke arbejde blev udført væsentligt hurtigere end beregnet

L&H Tømrerentreprise har udført arbejdet med etablering med tagterrasse, Sandbygårdvej 29 i Brønshøj, til min store tilfredshed. Da først al bureaukratiet vedrørende diverse forretningsgange var overstået, kunne man koncentrerer sig om det reelle arbejde vedr. etableringen, og det blev udført væsentligt hurtigere end beregnet. Der har været en god stemning mens de arbejdede her, og jeg har altid kunne stille spørgsmål og fået svar om arbejdet.

Det er et meget flot stykke arbejde, der er udført. Resultatet er entydigt med hensyn til placering af div. brædder, skruer, beslag m.v. Der har været vist stor omhyggelighed lige fra nedtagningen af kvisten via processen med etableringen, frem til de sidste finesser kom på plads. Der har været ros fra både den tilsynsførende og fra de mennesker, der siden har set tagterrassen.

Jan Larsen har på eget initiativ besigtiget tilsvarende tagterrasser i bebyggelsen, hvilket har givet ham idé til, hvordan mit kommende vedligeholdelsesarbejde kunne gøres lettere i forbindelse med rengøringen af bunden under trægulvet.

Prisen har været meget fordelagtig i.f.t. de andre tilbud jeg har indhentet, og jeg kan kun anbefale Jan Larsen til andre personer, der skal have udfør noget tømrerarbejde.”

Henrik Borre Larsen, Brønshøj

Et yderst kompetent, effektivt og professionelt stykke arbejde

“I forbindelse af renovering af mit hus, var jeg heldig, at få L&H Tømrerentreprise v. Jan Larsen, anbefalet. Jan og hans team har stået for renovering af skodder, værelser, samt udskiftning af vinduer. Det er et yderst kompetent, effektivt, og professionelt stykke arbejde der udføres. De aftalte tider og datoer overholdes og som et ekstra plus, ryddes der op hverdag, efter arbejde Det er absolut et firma, jeg vil benytte fremover, så kan kun give mine bedste anbefalinger af L&H Tømrerentreprise.”

Janie H. Brasen, Virum

Meget professionelt altsammen – Vi vil benytte samme håndværker igen

“Vi ønskede et nyt tag på vores hus fra 1970, da det gamle var af skifer og lidt utæt om vinteren med sne på taget. Vi blev anbefalet L&H Tømrerenterprise af en kollega til min kone. L&H Tømrerenterprise ved Jan Larsen, kiggede på forholdene og anbefalede, at  et letvægts tegltag ville være perfekt. Og det må jeg sige, at det var et godt råd. Der er udført et fint stykke arbejde fra firmaets side, både med hensyn til rådgivning og arbejdets udførsel. Prisen var i den rigtige ende, hvilket – tror jeg – hænger sammen med, at firmaet har både skurvogn, stilads o.l. og altså ikke behøver at leje hos andre firmaer. Meget professionelt alt sammen. Vi vil benytte samme håndværker igen.”

Torben Westergren, Farum

Jan var i hele perioden lyttende og behagelig at arbejde sammen med

“Vi fik i sommeren 2013 ombygget hele vores førstesal på huset således, at vores kvadratmetre blev udnyttet langt bedre, og rumfordelingen blev anderledes. L&H Tømrerentreprise ved Jan Larsen var den eneste af de kontaktede entreprenører, der kom med en reel løsning, der svarede til vores ønsker. Vi fik i samme entreprise lagt et nyt tegltag på huset og isat vinduer. Jan var god til at vejlede os omkring mulighederne og havde øje for at bevare husets stil. Vi har til fulde fået opfyldt vores ønsker til ombygningen. Jan var i hele perioden lyttende og behagelig at arbejde sammen med, ligesom vi altid kunne få fat i ham telefonisk, hvis vi havde behov for det. Vi kan med baggrund i vores byggeri positivt anbefale L&H Tømrerentreprise.”

Jette og Thomas Hansen, Vanløse

Vi har nydt at have Jan og hans team gående

“Da vi, i sommeren 2013, skulle have nyt tag på vores hus i Hjortekær, Lyngby, var det vigtigt for os at få det helt rette firma på opgaven, da huset er gammelt, og vi gerne ville beholde de fine detaljer. Vi kontaktede L&H byg, og fra første gang Jan besøgte os i vores hus var der supergod kemi, og vi fik snart et tilbud som vi sagde ja tak til.

Da de gik i gang med projektet var det med største professionalitet, og der blev sparret rigtig meget med os igennem hele projektet, så vi følte, at vi var med i alle processer. Der blev arbejdet så fint og detaljeret for at beholde alt det æstetiske som huset indebærer, og det har været en fornøjelse at se teamet arbejde med så stor detaljefornemmelse.

Vi har nydt at have Jan og hans team gående, og vi vil til en hver tid bruge dem til andre opgaver og projekter der måtte komme.”

Dennis og Anette Merino Andersen, Lyngby

Tømrermester Jan Larsen
Telefon: 26 12 14 30
Email: info@tilbygning.info

L & H Tømrerentreprise ApS
Søvej 8
2665 Vallensbæk Strand