Montering af nyt køkken. L&H Tømrerentreprise.

.

Montering af nyt køkken – Renovering af køkkener i København

Montering af nyt køkken eller renovering af eksisterende køkken er ikke nogen nem opgave. Ofte er der flere fagfolk involveret. Det kræver planlægning og koordinering. Vi tilbyder hjælp til planlægning, koordinering og opsætning af det nye køkken. Vi sørger for at bevare det store overblik og koordinerer med køkkenleverandører og andre håndværkere. Vi hjælper med at realisere dit ønsker. Du inviteres til at deltage i processen i det omfang, det ønskes. Vi sætter en ære i at udføre arbejdet, så det giver mindst mulig gene for dig og familien.

Mange valg og beslutninger ved nyt køkken

Vi lægger stor vægt på monteringen. Det er vigtigt, at helhedsindtrykket af det nye køkken bliver perfekt. Der er mange valg og praktiske beslutninger, der skal tages:

 • Skal hele dit køkken bygges om?
 • Skal køkkenet blot moderniseres?
 • Skal det gamle rives ned og erstattes med et nyt?
 • Skal vægge flyttes eller fjernes?
 • Skal der lægges nyt gulv?
 • Skal der opsættes nye hvidevarer?
 • Skal det være Ikea eller et andet køkken?

Vi tilbyder råd og vejledning til valg og montering af nyt køkken. Vi sikrer, at du får den bedste løsning, der passer til rummet, budgettet og de praktiske arbejdspladser i et moderne køkken.

Vi hjælper med valg af køkken

Vi stiller over 30 års viden og erfaringer med montering og opsætning af køkkener til din disposition. Fortæl os om dine drømme og ønsker, og vi står klar med råd og vejledning. Udbuddet af køkkener er stort. Vi anbefaler, at du tager rundt og ser på forskellige køkkener. Danner et indtryk af køkkenernes funktionalitet, design og kvalitet.

 • Hvordan åbnes og lukkes skuffer og skabe?
 • Hvordan passer farve og stil til resten af huset?
 • Hvordan matcher køkkenet til jeres ønsker og drømme?
 • Hvordan passer jeres hvidevarer til køkkenet?

Uanset hvilket køkken du vælger, tilbyder vi hjælp til montering af nyt køkken. Vi hjælper også gerne med afklaring og valg af det rigtige køkken.

Vi måler op og tager ansvar for hele processen

Vi måler op og tager det fulde ansvar fra opmåling til montering af nyt køkken. Vi fjerner det gamle køkken. Vi koordinerer med leverandører, VVS, murer og andre fagfolk. Vælger du at renovere det eksisterende køkken, så tag os med på råd tidligt i processen. Sammen finder vi løsninger, der passer med dit ønske og budget. Vi arbejder sammen med landets bedste leverandører af køkkener. Vi kender alle køkkenleverandørers produkter ned til mindste detalje.

For yderligere information om montering af nyt køkken eller renovering af det gamle kontakt os.

Tømrermester Jan Larsen
Telefon: 26 12 14 30
Email: info@tilbygning.info

L & H Tømrerentreprise ApS
Søvej 8, 2665 Vallensbæk Strand

.

Tømrer til opsætning af nye køkkener i hele København

Vi projekterer og monterer Køkkener overalt i det nordlige København – Holte, Lyngby, Virum, Bagsvær, Dyssegård, Hellerup, Gentofte og Lundtofte.